Homecenter
Image default
Commercial

Lekker op vakantie

Eindelijk is het zo ver! Je gaat lekker op vakantie. De kofferbak van de auto is ingepakt, de tent ligt in de aanhangwagen of de caravan is aangesloten. Hoe je ook gaat, je bent er klaar voor, je hebt het verdient en kijkt er naar uit. Het voorbereiden op de vakantie kan een hectische ervaring zijn. Je laat je huis namelijk voor meerdere weken leeg achter. Hiernaast heb je een plek nodig om je hond of kat te stationeren voor dezelfde periode. Door deze hectiek vergeet je snel wat. Vaak zijn dit de kleine dingen, een oplader of een paar schoenen. Probeer de essentiële dingen niet te vergeten.

Eenmaal onderweg ga je langzaam je verdiende vakantie tegemoet. Enkele tankstations, vier ruzies op de achterbank en kilometers later kom je eindelijk op de plaats van bestemming aan. De auto deur gaat open en u krijgt een klap van warme lucht in uw gezicht, heerlijk! Het uitpakken van de auto en het opbouwen van de slaapplek kan beginnen. Na enkele minuten zweten komt u er achter dat de zon toch wel belachelijk vel schijnt. Je dure Rayban zonnebril opzetten is ook niet verstandig. Misschien is een cap kopen helemaal geen slecht idee voor dit soort gevallen. Het beschermt namelijk je nek en/of gezicht tegen de hele felle zon. Hiernaast is het een echte mode accessoir die matcht bij je outfit.

Als jij en je gezin jullie petten hebben ingepakt hoef je je dus niet meer zorgen te maken over een verbrande nek of een verbrand gezicht. Nadat je slaapverblijf is opgebouwd is het enige dat je nog nodig hebt een lekker koud drankje in je hand. kan je lekker onderuit zakken op je stoel en de pet op je gezicht leggen. Even helemaal weg dommelen en genieten van de vakantie waar je zo lang op hebt gewacht.

Lekker op vakantie