Homecenter
Image default
Health

Collectiviteit zorgverzekering

Sommige mensen kiezen een zorgverzekering niet om de contracteringsgraad van zorgverleners of om de weinig voorwaarden die gesteld worden aan vergoeding. Ze willen gewoon de beste prijs. Voor deze mensen is een collectiviteit zorgverzekering interessant. Daarmee kunt u korting krijgen op de premie van de zorgverzekering. Bij Salland Zorgverzekeringen krijgt u bijvoorbeeld korting op de aanvullende én tandartsverzekering als u zich verzekert via een collectiviteit. En u kunt er zelfs een lokale sportclub mee ondersteunen.

De Salland Clubactie: financiële steun voor sportclubs

Salland Zorgverzekeringen startte in 2012 de Salland Clubactie. Hiermee kunnen zij lokale sportclubs financieel ondersteunen. Dat werkt zo: voor elk lid dat zich via de club verzekert bij Salland, krijgt de sportclub een bedrag voor in de clubkas. Dit bedrag mag naar eigen inzicht worden besteed. Zo zijn er al terrassen aangelegd en kantines geschilderd. Ook is er geïnvesteerd in duurzame verlichting op het sportveld en het aansluiten van zonnepanelen. U kunt uw sportclub ook helpen door uw verzekering via de club af te sluiten. Hier kunt u meer over lezen op de site van Salland Zorgverzekeringen.

Tandartsverzekering los af te sluiten

Natuurlijk heeft Salland ook een goede zorgverzekering. U kunt, naast de basisverzekering, kiezen uit vier aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Kiest u voor een tandartsverzekering? Dan kunt u deze los afsluiten naast de basisverzekering. U hoeft hier dus geen aanvullende verzekering te hebben. Want niemand betaalt graag voor iets wat we niet gebruiken, toch? Elke tandartsverzekering van Salland vergoedt 100% van de periodieke controles. Gaat u naar de tandarts voor een andere erkende behandeling? Dan krijgt u daar 75% van vergoed, tot een maximaal bedrag per jaar.

https://www.salland.nl/

Related Posts

Hair loss is widely accepted

Tips to Make Fasting Easier

Healthcare insurance for expat